Post by lourtiltfusida on Feb 18, 2022 3:01:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daudzas primogēmas ▞▞▞
▞▞▞ Cat Simulator 2022 version ▞▞▞
Satriecošs! kaķi ir brīnišķīgi, grafika ir satriecoša, es mīlu šo spēli! mana iecienītākā spēle, ko spēlēt, atrodoties ceļā, bet tagad tā neļauj man ieslēgties, kad man ir jauns planšetdators, tas nepārtraukti avarē, lūdzu, izlabojiet to, tā bija mana mīļākā spēle, līdz tas notika
Jauka, maza spēle par kaķiem vēlas piekļūt jūsu kontaktpersonām, cik burvīgi.. Prieks redzēt, ka viņi ir noņēmuši dažas nevajadzīgas atļaujas, taču viņi joprojām zog mūsu datus. Cerams, ka spiegprogrammatūra bija viss, kas šajā lietojumprogrammā bija ļaunprātīgs.
Tas ir labi, es neesmu šīs spēles cienītājs. Šī deva nenozīmē, ka jūs neesat fans, tas ir ļoti reālistisks, un tas ir labs kaķu mīļotājiem. J Jums vajadzētu izmēģināt šo spēli.
Patīk šī spēle, bet vai jūs nejauši varētu pievienot labāku kontroliera atbalstu? Tas var izklausīties dīvaini, bet man patīk spēlēt šo spēli savā datorā (chromebook).
Animācija nav tik laba, un vadība ir ļoti grūta
Diezgan laba spēle, bet tomēr man tā nepatīk. Viens ir tas, ka šīs spēles hitboxes ir ļoti sliktas. Otrkārt, kontroles ir nežēlīgas, kontrolēt kaķi ir grūtāk par visu. Grafika ir diezgan laba un viss, bet tomēr jums ir jāuzlabo spēle. Ja to darīsit, es, iespējams, to instalēšu atpakaļ pēc dažiem mēnešiem, lai redzētu, kā šī spēle kļūst labāka. Paldies, ka izlasījāt šo.
Vārds un fotoattēls jūsu Google profilā būs redzami jūsu atsauksmē. Iepriekšējie labojumi ir redzami lietotājiem Qisya.
Kaķi ir tik mīlīgi, taču tie ir nedaudz dārgi
Cat Simulator Action rtd
šī spēle pat nedarbosies, tajā ir norādīts tikai inicializācija, un tā pat netiks ielādēta
Tik garlaicīgi, ka var ienākt tikai 1 mājā, un tas ir tik garlaicīgi. P. S. Pasaule tik maza. Varbūt jūs varat padarīt pasauli lielāku, un es to darīšu, tas ir tikai varbūt tāpēc, varbūt es atgriezīšos, lai novērtētu 5 zvaigznes, bet tikai tad, ja jūs padarīsiet pasauli lielāku un es novērtēšu 5 zvaigznes. P.S. Viss ir tikai varbūt. labi?
Smieklīgi Un lieliski
Man patīk šī spēle, tā ir jautrs veids, kā atbrīvoties no stresa, lai gan grafika varētu būt nedaudz labāka. Man patīk šī spēle, un varbūt tā ir tikai tāpēc, ka tu iznīcini lietas, taču tā ir ļoti jautra un jautra. Iemesls, kāpēc es tam piešķiru 4, ir vadības ierīču dēļ. To ir grūti kontrolēt, bet, izņemot to, spēle tā ir burvīga un jautra!😺
Esmu bijis apsēsts ar šo spēli, jo man bija aptuveni 8 gadi. Es nesen ieguvu jaunu tālruni, un es atkārtoti lejupielādēju šo spēli. Ir tik jautri atkal izdzīvot atmiņas! Man ļoti patīk lietas, ko varat darīt, piemēram, izjaukt dzimšanas dienas ballīti 2. mājā, salauzt televizoru un satracināt puisi 1. mājā un pat izraisīt ugunsgrēku restorānā. Es esmu tikai 2. mājā, tāpēc restorāna daļa bija no manas atmiņas. Jebkurā gadījumā man ļoti patīk šī spēle, un es domāju, ka arī jums patiks. Man ir tikai 12, bet tomēr...
Man patīk šī spēle, jo jūs varat sarīkot ballīti un skatīties visu, ko darījāt videoklipā, jūs varat ēst, gulēt, saģērbt savu kaķi, tad jūs spēlējat, jums nav jāpadara savs kaķis par parastu kaķi, jūs varat padarīt to par tīģeri. , pumba, zelta kaķis, dārgakmens kaķis un daudz kas cits, tāpēc novērtēju to ar piecām zvaigznēm.
Tiešām labs, bet vairāku spēlētāju ielāde ir nedaudz lēna + vienmēr pazūd datu savienojums
Labaka spele pasaule Labākā spēle pasaulē
Es mīlu šo gamw, bet tas ir vienīgais iemesls, kāpēc es varētu lejupielādēt šo lietotni. Tāpēc tas, kurš izdarīja šo spēli, to izlabos tagad, man ļoti patīk šī spēle, bet tā nedarbojās, es tikai saku, ka šī spēle nav traucēta, jo tāpat kā es teicu, ka gribu šo spēli, lai to vēlāk salabotu, ja viņiem būs laiks
Laba pat neesmu neko sliktu ieraudzijusi!
Netērējiet savu laiku, jo citi ir teikuši, ka tas iestrēgst iekraušanas laikā, laika izšķiešana!!!!!! Vēlas pārāk daudz atļauju, var arī vienkārši paņemt manu garo kartes numuru, lai izvairītos no!!!!!
Nē, viņi turpina atņemt man punktus, un es neko nedaru, un daudzām reklāmām vienkārši nav nevienas sliktākās kaķu simulatora spēles
Man nav vajadzīgi mani kontakti, identitāte vai kaut kas tamlīdzīgs. neinstalējiet... prasības ļauj veidotājiem jūs skatīties. EDIT: vienalga tā ir arī mirusi lietotne. nav atjaunināti gadiem ilgi. Es gribu spēli, kas tiek atjaunināta. tas būtu aizraujošāk svaigs un jauns.
AK MANS DIEVS!!! MAN ŠĪ SPĒLE NĪNĪST!😡👎👎 TĀ TĀ IR TIK NEREĀLISTA UN TĀ NEVAR IZDARĪT, KĀ PĀRVIETOTIES MĀJĀ! Es pat nezinu, ko cilvēki saka!
Laba spēle
Cat Simulator פעולה hxyr
TAS APbrīnojami, BET LŪDZU, PIEVIENOT VAIRĀK VIETU! Tas patiešām ir īss, un tam ir nepieciešams vairāk priekšmetu un vietu, taču tas ir pārsteidzošs!
ES mīlu kaķus
Šī spēle ir eksistenciāls AF. Jūs skatāties uz vārdiem uz restorāna/veikala ēku sāniem un zvērat, ka varētu tos gandrīz izlasīt... bet, pieejot tuvāk, tie paliek neskaidri. Arī 2. mājā, augšstāva līmenī, bērnu istabā pie sienas ir rakstīts "... no zemes. viens otra aprūpētāji." Turklāt pasaule vienkārši... beidzas. Tas ir diezgan jautri, patiesībā. kļūmes padara to dīvaināku. Man tas šķiet kā Coraline un Mortality Doctrine sērijas krustojums, tāpēc man tas patīk.
Es esmu neitrāls, tas ir diezgan labi, bet grafika ir sūdīga, un jūs neesat ļoti brīvs. Arī tad, ja cilvēks ar jums mijiedarbotos, tas varētu būt labāk.
Tas nekad nebeidz ielādēt, un es ļoti gribēju to atskaņot, bet tas nedarbosies vispār.
Tas ir nedaudz aizkavējies, un jums tiešām ir nepieciešams redzēt citus dzīvnieku simulatorus un ļaut mums pagriezt ekrānu.
Cat Simulator แอ็กชัน mpi
Cat Simulator Action tsyx
Man nav ne jausmas, kas notiek! Tur tiek teikts inicializēt, nevis ļaut man spēlēt! Lai kāds būtu šis atjauninājums, es to neatbalstu!
tas ir jautri, kad tu kaķēni.
Šī spēle ir super mīlīga,man tikai nepatīk challengs😠
tas ir labi, bet notiek pārāk daudz
jauki kaķi un spēles ir foršas, turpiniet veidot vairāk
Likmes spēle jebkad. MAU, man tas tik ļoti patīk. Es to novērtētu ar 6 zvaigznēm. Vienīgais, ka ir kļūme vingrošanas/trenažieru zālē, tu iestrēdzis zem grīdas un nevari kustēties vai neko darīt. Vai varat lūdzu to salabot. Izņemot to, ka spēle ir labākā.
Nejauši pārstāja darboties. Arī mini spēlei ir tik milzīgas kastes, ka to ir patiešām grūti vadīt un viegli aizķerties uz priekšmetiem.
tā ir laba spēle, bet viss ir kārtībā
Forši kaķi!😻😻😻
Bitchy., Pamācība!!! Sirds: -∞, Celta: Pirms 5 gadiem (2015) bet ir TIK labi atpūsties...
Quiz: Logo game Trivija diwm
tā ir ļoti jautra spēle, un man tā ļoti patīk, bet es tiešām vēlētos redzēt vairāk māju, bet turklāt tā ir lieliska
man tas patīk
Patīk
Es lejupielādēju šo spēli, bet startējot tā vienkārši teica, ka es gaidīju un gaidīju, bet nekas nenotika