Post by lourtiltfusida on Feb 18, 2022 3:10:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Egg Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Egg Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کریستال های نامحدود را تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Egg Wars 2022 version ▞▞▞
بهترین بازی EVER! قسمت مورد علاقه من این است که ژنراتورهای الماس در بالای بالون وجود دارد! اما کمترین قسمت مورد علاقه من ... هیچی 😜😉😅 توسعه عالی! به کار خود ادامه دهید 😃😁
خیلی بد است که حتی نمیتوانید کاری انجام دهید که هم تیمیهایتان فقط روی چیزهایتان جمعآوری کنند، من حتی نمیدانم تخمک شما چه زمانی است و همچنین بد است، بله، میدانم فکر میکنم هکرهایی وجود دارند و اگر فولد کنید و باید منتظر بمانید. بازی برای شروع و خیلی بد است، بد است. بد باشه نباید قسط بدی من توصیه می کنم این مرد احمق است
*اکانت می خواهد نا مردا آخه من اکانت از کجا بیارم کسافتا و نا مردا و اشغال های جامعه 😡👹😡👹*
Egg Wars 어드벤처 coxc
بهترین بازی به معنای واقعی کلمه شما می توانید چیزهایی برای مبارزه بخرید همچنین من دوست دارم چگونه قطره چکان های الماس وجود دارد آنها را به پایگاه خود بیاورید و یک ژنراتور الماس بسازید. من عاشق این بازی هستم
ای کاش این بازی در شروع در تیم آبی زره الماس می گرفت اما عادلانه نیست اما بازی باحالی است.
من جنگ تخم مرغ را دوست دارم و آن را در دستگاه های دیگر بازی کرده ام. لطفاً یک کار خوب انجام دهید دوستان من این جنگ تخم مرغ را بازی می کنند و آنها آنجا دوست داشتند و من با بازیکن خوبی آشنا شدم. و من فکر میکنم که بازی در برابر دوستان و اعضای خانواده شما باید سرگرمکننده باشد، من توصیه میکنم این بازی را بازی کنید. Blockman برو لطفاً کار خوب را حفظ کنید و به روز کنید.
من 4 ستاره می زنم چون خیلی خوب است. دشمنان می توانند با من دوست شوند اما سخت است چون در دنیا افتادی چیزت از بین خواهد رفت. دشمنان شما را می کشند تا Sow thats من می گویم من aprishade بازی خود را tankyu
به نظر من این بازی باید حالت انفرادی داشته باشد و فقط با 4 نفر در یک تیم مسابقه ندهد
من تو این پلیرم
یک مشکل در بازی وجود دارد که وقتی در حالت خالی قرار می گیریم، فرم پلت نداریم، بنابراین لطفاً پلتفرم را اضافه کنید
عالی بود
Ninja Arashi 2 Пригодницькі sjl
این بازی فوق العاده است
بدک نیست
Egg Wars הרפתקאות jgyv
سلام لطفا به من بگویید اگر می خواهید پنج ستاره بگیرید چگونه وارد شوید.
من از این بازی متنفرم زیرا فقط به شما اجازه می دهد شخصیت خود را بسازید و دکمه ای دارد که می گوید بازی کنید اما می گوید به بازی بپیوندید باعث نمی شود آن را بازی کنید.
اصلا نمیاد خیلی گوه گوه کیر همه پسرها تو گونش خاک بر سرت گوه یک کوس کج
Egg Wars ایڈونچر nlay
بازی من آپدیت نمیشه
این بازی بهترین بازی است اما با تاخیر مواجه می شود و وقتی می خواهم یک نفر را بکشم به اطراف می چرخد
من این بازی را توصیه می کنم اما آن را به شدت توصیه نمی کنم. شما نمی توانید. جنسیت خود را تغییر دهید و مدتی طول می کشد تا چیزها شکسته شوند. و به علاوه، شما فقط می توانید بلوک هایی را که باید با پول بدست آورید، ترمز کنید. اما این یک بازی سرگرم کننده است اما این هشدار شماست.
من بازی را دوست دارم لطفاً چیزی اضافه کنید که می تواند مانند bedwar از زمین خوردن نجات پیدا کند برادر 😔
Bed wars از این بهتر
بازی سرگرم کننده اما واقعا آزار دهنده. این نمی تواند به من اجازه دهد که چیز رسمی بازی را دریافت کنم
بازی بسیار زیبا و زیبایی
حقتخ
من دارم بازی میکنم از بازی میپره بیرون ورفیقم دیده بود بازیکن ها قوی هستن سازنده نسخش روعوض کرد تابازی کن ها نوب شن اما تونسخه ی من چیتر اضافه شد مادوتا بابرادرم انلاین وصل میشدیم اما نمیشه شه.
وقتی در وسط مسابقه هستم صفحه من سیاه می شود و من را به منو می فرستد تا فقط یک حساب کاربری ایجاد کنم
این بازی بد است و اجازه دهید توضیح دهم، ابتدا باید به برنامه اجازه دهید مانند اطلاعات شخصی شما وارد شود تا حتی بازی را انجام دهد. دوم اینکه شما نمی توانید به راحتی چیزها را منقار کنید زمان زیادی طول می کشد و سوم اینکه بازی به شما اجازه نمی دهد 2 بازی پشت سر هم بدون تبلیغات سر راه خود بازی کنید و حتی تبلیغاتی در بازی دریافت کنید که باعث مرگ من شده است بنابراین توصیه می کنم دانلود نکنید. این و من همچنین این برنامه را حذف می کنم
بازی عالی یکی از دوستان گفته بود با اندروید بالا باز می کنه من رفتم با اندروید4.2.4 وارد شدم کلی هم کیف کردم لطفا دروغ نگید و مردم رو از بازی خوب دور نکنید.
خوب، اگر صادقانه بگویم، آنها می توانند آن را بهتر کنند، مثل اینکه افراد تیم شما نمی توانند شما را بکشند، خیلی آزاردهنده است، اگر بتوانم به این بازی 0 ستاره می دهم، مثل این است که بدترین نیست، اما چیزی نزدیک به بازی نیست. بهترین مثل 98 درصد بد است، اما نمیدانم چه بگویم در حال حاضر شروع به استفاده از کاراکترهای مشابه کردم، اما به هر حال این بازی ارزش دانلود ندارد، باید بروید و ساختن Crafting را برای Minecraft دریافت کنید، آنها هر دو یک چیز هستند به جز ساختن و ساختن
این یک مشکل کوچک است و مشکل دارد لطفاً آن را برطرف کنید
من حذف نصب می کنم و هرگز بازی نمی کنم زیرا شناسه من هک شده است.
ابتدا به سختی می توانید تخم مرغ را لمس کنید و فرمان خوب و ایستگاه های آهن را بمکید و سپس تقریباً می توانید به وسط برسید.
لطفاً نقشههای بیشتری اضافه کنید و نقشه من واقعاً عجیب و غریب است و متوجه نمیشوید که فقط فضای شما را هدر میدهد.
انصافاً این بازی عالی است. مطمئناً برخی از افراد کاملاً نوب هستند و بازپرداخت بدون آیتم کاملاً منطقی است! همچنین این بازی واقعا عالی است!
من عاشق این بازی هستم خیلی آسان است من 2 ستاره دارم یا خوب است اما من 2 ستاره خوب دارم هههه
خوب و شگفت انگیز